Medela Hydrogel Pads 4-pack i gruppen Mamma / Amning / Amningstillbehör hos Bonti (3903)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Hydrogel pads, inlägg ger omedelbar lindring för ömma eller spruckna bröstvårtor. Amningen är en speciell anknytningsupplevelse för mammor och barn. Under den första veckan kan mamman få ömma bröstvårtor på grund av de hudförändringar som normalt sker efter förlossningen, eller på grund av amningskomplikationer. I så fall kan Medela hydrogelinlägg ge kylande lindring och skydd för ömtåliga bröstvårtor.

  Fördelar med hydrogelinlägg  Medela hydrogelinlägg fungerar som en skyddande, kylande kudde mot huden och ger omedelbar lindring åt ömma bröstvårtor. De underlättar läkningsprocessen genom att återfukta och hålla huden mjuk.

  Inläggen är sterila, individuellt förpackade och kan återanvändas flera gånger under ett dygn.

  • Omedelbar lindring åt ömma och spruckna bröstvårtor

  • Bevarar hudens spänst och återfuktar den

  • Optimala läkningsförhållanden och kylande effekt
  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans

Medela Hydrogel Pads 4-pack

Medela Hydrogel pads, inlägg ger omedelbar lindring för ömma eller spruckna bröstvårtor. Amningen är en speciell anknytningsupplevelse för mammor och barn. Under den första veckan kan mamman få ömma bröstvårtor på grund av de hudförändringar som normalt sker efter förlossningen, eller på grund av amningskomplikationer. I så fall kan Medela hydrogelinlägg ge kylande lindring och skydd för ömtåliga bröstvårtor. Mer info längre ner på sidan.
Medela Hydrogel Pads 4-pack199 kr

Tillval


Antal: 
199 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 4 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 10 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in