Medela Ventil & Membran i gruppen Mamma / Amning / Amningstillbehör hos Bonti (3918)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Ventil & Membran är reservdelar till bröstpumpar från Medela. Ventil och membran används i alla Medelas bröstpumpar och är viktiga för att bröstpumpen ska ge rätt vakuum.

  Förpackningen innehåller 2 st. ventiler + 6 st. membran. Passar till Medela bröstpumpar; Harmony, Mini Electric och Swing.
 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Medela Ventil & Membran

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Medela Ventil & Membran

Medela Ventil & Membran är reservdelar till bröstpumpar från Medela. Ventil och membran används i alla Medelas bröstpumpar och är viktiga för att bröstpumpen ska ge rätt vakuum. Förpackningen innehåller 2 st. ventiler + 6 st. membran. Passar till Medela bröstpumpar; Harmony, Mini Electric och Swing.
Medela Ventil & Membran105 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.