Philips Avent Amningsnapp/Bröstvårtsskydd S - 15 mm i gruppen Mamma / Amning / Amningstillbehör hos Bonti (999055068)
 • Produktbeskrivning
 • Philips Avent Amningsnapp/Bröstvårtsskydd S - 15 mm


  Avent Amningsnapp/Bröstvårtsskydd S - 15 mm är utformade för att hjälpa dig att amma när du har problem med bröstvårtorna eller om barnet har svårt att få grepp. Det ultratunna fjärilsformade bröstvårtsskyddet gör det möjligt för barnet att få kontakt med bröstet och ser till att ni knyter an under amningen.


  Utformad för att ge hudkontakt med barnet

  Bröstvårtsskyddets extra tunna fjärilsform är utformad för hud-mot-hudkontakt med barnet. Tack vare formen är det inte bara näsan som har kontakt med bröstet utan även hakan, vilket gör att barnet kan känna mammans doft och beröring. Placera skyddet på bröstvårtans mitt för att se till att barnet får ett ordentligt grepp om hela vårtgården. Nu kan du knyta an till ditt barn samtidigt som du skyddar dina bröstvårtor.


  Utformad för att hjälpa barnet att få grepp

  Bröstvårtsskydd hjälper barn som har svårt att få grepp och hjälpa dig att amma längre. För mammor med plana eller indragna bröstvårtor och barn med dålig sugteknik eller munavvikelser kan bröstvårtsskyddet ge en bröstvårtsform som ger bra grepp och bibehåller bröstvårtans utskjutna läge under barnets matpauser.


  Gjorda för känsliga, ömma eller smärtande bröstvårtor

  Bröstvårtsskydden är utformade för att ge behaglig och skonsammare amning för mammor med ömma, spruckna eller smärtande bröstvårtor. De kan hjälpa till att minska friktion samt att bröstvårtorna tänjs ut vid amning, så att du kan amma barnet på ett behagligt sätt.


  Barn kan dricka i sin egen takt

  Bröstvårtsskydd är även ett fantastiskt stöd om mammans mjölkflöde måste kontrolleras eller om barnet inte har tillräckligt med sugkraft. De tre hålen längst ut på skyddet kan hjälpa till att reglera bröstmjölksflödet för barnet om det kommer ut för mycket mjölk. På så sätt kan barnet dricka i sin egen takt.


  Utformad för att passa

  Bröstvårtsskydden finns i två storlekar för att passa ditt bröst bättre. Små skydd passar bröstvårtor med en diameter från 12 mm och de medelstora skydden passar bröstvårtor med en diameter på upp till 21 mm. Hitta rätt storlek för dig genom att först och främst sitta bekvämt och sedan placera skyddet över bröstvårtan. Vrid skyddet medurs och vägled bröstvårtan in i kanalen. Sträck sedan ut skyddets bas runt vårtgården. Om det finns 2 mm utrymme mellan bröstvårtan och silikonet är det rätt passform. Tips: Storleken baseras på bröstvårtan och inte på vårtgården. Är du osäker? Be sjukvårdspersonal och hjälp.  Enkel att rengöra i det hygieniska fodralet

  Du måste rengöra bröstvårtsskydden före varje användning, vilket tar mindre än 10 minuter. Lägg dem i kokande vatten i fem minuter eller använd hygienfodralet. Placera båda de välavsköljda bröstvårtsskydden i det och häll i 25 ml vatten. Placera sedan bröstvårtsskydden i en mikrovågsugn på 750–1 000 W och kör i tre minuter. Låt dem svalna i fem minuter. När du har hällt bort vattnet är de redo att användas. Använd det praktiska hygieniska fodralet när du är på språng samt för att förvara bröstvårtsskydden och hålla dem rena.


  Kombinera amning och flaskmatning

  Det extra tunna, mjuka silikonmaterialet på Philips Avent-bröstvårtsskydd liknar Avents spädbarnsmatningslösningar och möjliggör en smidig övergång mellan amning och flaskmatning när du kombinerar båda.

   

  Material: Silikon

  Specifikationer

 • Philips Avent
 • Philips Avent
  Philips Avent Philips Avent har över 30 års erfarenhet av att tillverka produkter som gör livet för barnfamiljen enklare. Philips Avent erbjuder ett stort utbud av nappar, flaskor och tillbehör samt produkter för amning och matning.
 • Köp ofta tillsammans

Philips Avent Amningsnapp/Bröstvårtsskydd S - 15 mm

Amningsnapparna/Bröstvårtsskydden är utformade för att hjälpa dig att amma när du har problem med bröstvårtorna eller om barnet har svårt att få grepp.

Det ultratunna fjärilsformade bröstvårtsskyddet gör det möjligt för barnet att få kontakt med bröstet och ser till att ni knyter an under amningen.

I paketet får du två bröstvårtsskydd i silikon samt ett hygieniskt fodral.

 

Finns även i följande varianter

Philips Avent Amningsnapp/Bröstvårtsskydd M - 21 mm
89 kr
Philips Avent Amningsnapp/Bröstvårtsskydd S - 15 mm89 kr

Tillval


Antal: 
89 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 4 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 6 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in