Resurs 1

Birgitta Klang

Birgitta Klang är Barnsjuksköterska och VD för Hedda Hela Livet. Hon har en bakgrund som specialistutbildad sjuksköterska inom barn och ungdom och även en grundutbildning i KBT. Birgitta har en lång erfarenhet av kvinnovård och föräldraskap och finner en otrolig glädje att få arbeta inom detta område.

"Jag har alltid älskat att arbeta med hela familjen och kunna ge råd och stöttning från det lilla till stora omtumlande händelser i livet."

Inför förlossningen Läs inlägg

Inför förlossningen

Att förbereda sig inför förlossningen är något du bör göra både fysiskt och mentalt. Barnsjuksköterskan Birgitta ger sina bästa tips om hur du gör detta på bästa sätt.

Solskydda ditt barn i sommar Läs inlägg

Solskydda ditt barn i sommar

Sommaren är en underbar tid för oss alla och kanske framför allt för våra små. De slipper overaller och kan röra sig på ett helt annat sätt. Vi vet också att barn växer fortare under sommarhalvåret. I solljus ingår ultraviolett strålning, UV-strålning.

Q&A med Birgitta Läs inlägg

Q&A med Birgitta

Vi anordnar löpande Q&As med vår Barnsjuksköterska Birgitta Klang som driver Hedda Hela Livet. Vi vet att föräldrar ofta delar samma tankar och funderingar och vi har sett att detta har varit ett värdefullt och uppskattat inslag i våra kanaler.

Om Birgitta Klang Läs inlägg

Om Birgitta Klang

Jag heter Birgitta Klang och är Barnsjuksköterska och VD för Hedda Hela Livet. Jag har en bakgrund som specialistutbildad sjuksköterska inom barn och ungdom och har även en grundutbildning i KBT.
Logga in