Medela Sleep Bra White i gruppen Mamma / Mammakläder / Amnings-BH hos Bonti (99903339)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Sleep Bra White är en bekväm och mjuk amningsbh som är anpassad för att använda under natten.  Medelas sömlösa natt- och amnings-BH är perfekt för mammor att bära på natten och under amning. Det mjuka materialet som andas håller fukten borta från din kropp.

  När man sover är det viktigt att inläggen sitter på plats för att förhindra läckage. Med detta i åtanke har Medela utvecklat denna unika natt-BH. Denna amnings-BH erbjuder ammande mammor bästa komfort.

  Amnings bh:n är tillverkad i tyg med fyrvägsstretch som anpassar sig efter din kropp när den förändras. Omlott-designen underlättar på- och avtagning vid amning under natten. Du slipper fumla efter hyskor och andra knäppen! Brottarryggen och det mjuka materialet som andas erbjuder hög komfort.

  HÄR kan du läsa våra sammanfattade råd om amning.

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans

Medela Sleep Bra White

Medela Sleep Bra White är en bekväm och mjuk amningsbh som är anpassad för att använda under natten.  Medelas sömlösa natt- och amnings-BH är perfekt för mammor att bära på natten och under amning. Det mjuka materialet som andas håller fukten borta från din kropp. Amnings bh:n är tillverkad i tyg med fyrvägsstretch som anpassar sig efter din kropp när den förändras. Omlott-designen underlättar på- och avtagning vid amning under natten. Du slipper fumla efter hyskor och andra knäppen!
Medela Sleep Bra White

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Webblager

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in