Resurs 1

TIPS & RÅD

Studier visar att många småbarnsföräldrar känner en stor osäkerhet i rollen som föräldrer med höga krav på sig om att skapa det perfekta småbarnslivet. Drivkraften i att man vill sitt barns bästa räcker ofta långt för att uppnå målet om att bli den bästa föräldern till just ditt barn. Men ibland känner man sig ensam och vill ta del av råd & tips som kan underlätta livet som förälder - det hittar du här..

Sommar och varma dagar med baby Läs inlägg

Sommar och varma dagar med baby

Håll både dig och barnen coola i sommarvärmen! Vi har samlat våra bästa tips för att hantera värmen med de minsta i familjen.

Ditt barn och vatten Läs inlägg

Ditt barn och vatten

Simläraren Ludmilla Rosengren svarar på era frågor och ger värdefulla tips om simning och vattensäkerhet!

Tips inför bilresan Läs inlägg

Tips inför bilresan

Att packa bilen inför en bilfärd med familjens yngsta medlemmar kräver lite tetris-skills, en stor portion tålamod och en del planering. Här får du våra bästa tips för att bilfärden ska bli ett trevligt inslag för hela familjen!

Guide till resevagnar Läs inlägg

Guide till resevagnar

Dags att ge sig ut på resa eller vill ni ha en smidig, mindre vardagsvagn? Läs vår guide till resevagnar här för att hitta den som blir allra bäst för er familj!

Påskaktiviteter med barnen Läs inlägg

Påskaktiviteter med barnen

Påskledigt med hela familjen kan stundtals kräva en del fantasi. Här kommer massor med tips på aktiviteter som är lika roliga för stora som små!

Mysig sovmiljö bäddar för god sömn Läs inlägg

Mysig sovmiljö bäddar för god sömn

Att få till en riktigt mysig och inbjudande sovmiljö för barnet gör mycket för både läggning och sömn! Här är våra bästa tips kring vad man ska tänka på när man inreder sovhörnan.

Städa barnvagnen Läs inlägg

Städa barnvagnen

Efter sommarens äventyr och vinterns slask är det perfekt att ge barnvagnen en ordentlig storstädning!

Nordpolsfrukost - recept Läs inlägg

Nordpolsfrukost - recept

Ett lätt recept som skapar julstämning både hos de stora och små! Perfekt att laga tillsammans med familjens minsting.

Checklista bebis Läs inlägg

Checklista bebis

Som blivande förälder är det mycket att tänka på och en del prylar att inhandla. För att hjälpa er har vi tagit fram en checklista med allt ni kan tänkas behöva inom snar framtid till er bebis.

Barnsäkerhet - Första tiden Läs inlägg

Barnsäkerhet - Första tiden

Som nybliven förälder ställs man inför många nya utmaningar! Vi guidar dig till att skapa en trygg plats för din nyfödda i hemmet.

Barnsäkerhet - Utanför hemmet Läs inlägg

Barnsäkerhet - Utanför hemmet

Även utanför hemmet kan du på enkla sätt se till att både ditt barn och du är lite extra säkra. Läs om våra bästa tips här!

Packa BB-väskan - Våra bästa tips! Läs inlägg

Packa BB-väskan - Våra bästa tips!

Bara några veckor kvar till BF och du vet att du borde packa din BB-väska. Men vad är bra att ha med? Vi listar våra bästa tips här!

Tips

Tips om barnets sömn Läs inlägg

Tips om barnets sömn

Det finns få saker som kan få en så ur balans som för lite sömn. Här har vi samlat våra bästa tips om babyns sömn!

Tips om amning Läs inlägg

Tips om amning

Amning är inte bara mat, det släcker också törst, ger närhet, kärlek och tröst. Här har vi samlat våra bästa tips om amning!
ARTIKEL 1-19 19.1 
Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.